bedst i test hjem 2022

Affugtere bedst i test

Vi har lavet en ’affugter bedst i test 2021 guide’ her, så du kan finde det bedste produkt og forebygge problemerne, med de bedst vurderet affugtere. I Danmark har vi en høj fugtighed og dette kan føre til kedelige problemer med boligen som f.eks. skimmelsvamp, mug og husstøvmider. Fugt i hjemmet kan også komme på grund af skybrud, oversvømmelser, gamle bygninger eller dårligt isolerede rum.

For at forebygge fugtproblemer i boligen og samtidig forbedre indeklimaet, er en affugter en super god løsning. Du kan også mindske luftfugtigheden ved at lufte ud regelmæssigt og hænge vasketøj op udendørs eller altid have en affugter stående i rummet med vasketøj.

Typisk kan fugten være for høj på badeværelset, i kælderen, køkkenet, rum hvor der hænges vasketøj op eller rum med dårlig udluftning.

 

Annonce

Bedst i test af professionelle industriaffugtere

Industriaffugtere er kendt for at være professionelle affugtere, der kan klare store opgaver. Industriaffugtere kan håndtere at være udsat for mange ting uden den går i stykker og derfor kan den anvendes til en lang række opgaver, små som store.  Da affugterne er lavet til erhvervsbrug, er de derfor større, har mere kapacitet og kan kører døgnet rundt. De fleste modeller er let transportable og kan derfor uden problemer blive transporteret rundt uden besvær. Hvis du er håndværker, handyman eller har større arealer der skal affugtes, skal du helt sikkert læse videre!

Er du på udkig efter en effektiv og solid affugter til industrielt brug?

Vi har undersøgt markedet og ved hjælp af blandt andet en dybdegående analyse af diverse forbrugeranmeldelser af forskellige affugtere, har vi kåret Masters DH-752 Affugter som den ultimative bedst i test affugter. Den har en høj ydeevne, indbygget timetæller og luftfilter, vandtank med automatisk overløbsbeskyttelse, hygrostat samt robust kabinet. Dens praktiske sammensætning og kørehjul gør den let at anvende og tage med sig overalt. Denne affugter er god til udtørring af bygninger, materialer og vandskader/oversvømmelser, hvilket gør den ideel til industrielt brug. Derudover har den en stor kapacitet og et lavt energiforbrug.

“En rigtig god affugter, til pengene. Den løser de opgaver den skal, rigtig fint!”

Master affugter anmeldelse

Master specialiserer sig i at producere industrimaskiner og leverer bl.a. affugtere til industrier i hele Europa. Køb Masters DH-752 Affugter, hvis du lægger vægt på en pålidelig og praktisk maskine, som nemt kan transporteres med rundt. Master er derudover et velkendt mærke blandt erfarne erhvervsfolk og er blevet anvendt blandt flere i branchen i mange år, du kan derfor være sikker på at du investerer i en kvalitetsmaskine som levere og med lang levetid, der søger for at du forsat kan have et godt og sundt klima.

Eurom affugter – DryBest 10

Derfor skal du vælge lige netop denne

Master Affugter er den perfekte maskine til industrielt brug, den er let at transportere, da der er fastmonteret hjul på selve maskinen. Affugteren har derudover et lavt energiforbrug og stor kapacitet. Dertil har affugteren en hurtigt og sikker tørring samtidig med at der er mulighed for tilslutning af 44mm. afløbsslange.

Master 30 liter affugter DH 732

1.299 kr.

Udvalgte specifiktationer

N

God til vandskade og oversvømmelser

N

Luftaffugter og udtørring af materialer og bygninger

N

Passer perfekt til industrielt brug og udlejning - Mulighed for kontinuerlig drift (24 t/døgn)

N

Kapacitet: 46L/24t. - Mulighed for tilslutning af afløbsslange (14 mm.)

N

230 Volt & 900 Watt

N

Lydniveau kun 52 dB(A)

Forhandler

Bedst i test af affugtere til hjemmet

Disse er bygget til at få et tørt og godt indendørs klima i hjemmet. Affugtere til hjemmet er let håndterlige og generelt mindre maskiner, der let kan fragtes rundt i hjemmet. De er især gode til at få et sundt og stabilt indeklima i sit hus samt forebygget eventuelle fugtskader. Affugtere til hjemmet har flere muligheder i form af indstilling, så du kan tilpasse affugterens effekt efter egen situation og behov. Ved at gøre brug af disse affugtere minimere du risikoen for svamp, fugt mm.

Er du på udkig efter en effektiv og pæn affugter, der skal stå i dit hjem?

For at hjælpe dig med dit valg, har vi fundet frem vores vurdering på den bedste affugter til hjemmet – ‘Qlima – 20 liter affugter D620′.

Denne model er kåret som bedst i test affugter til hjemmet ud fra adskillige brugeranmeldelser og vurderinger, og dens mange fantastiske funktioner til en god pris, giver Qlima – D620 1. pladsen.

Den er nem at anvende og har flere effektniveauer, så den kan tilpasses til dit specifikke behov. Den har Led display og timerfunktion på op til 8 timer. Qlima D620 er en af markedets mest lydsvage maskiner. Du kan med fordel flytte den rundt, grundet de indbyggede håndtag. Vil du forbedre dit indeklima, kan du med fordel gøre brug af denne maskine. Med Qlima D620 får du en funktionel affugter i høj kvalitet, lavt strømforbrug og til en virkelig god pris.

“En simpel og god affugter, der ikke larmer for meget. Jeg har den stående i min kælder, og er rigtig tilfreds”

Qlima affugter anmeldelse

Eurom affugter – DryBest 10

Derfor skal du vælge lige netop denne

Denne affugter er en stilren maskine med et tidsløst design. Affugteren kan bruges under de fleste omstædigheder og har både indbygget vandtank som er frost og overløbssikret samt mulighed for tilkobling af slange for afløb.

Qlima 20 liter affugter D620 - hvid

1.299 kr.

Udvalgte specifiktationer

N

Affugtningskapacitet: 20l./24t.

N

Vandtank: 4 Liter

N

Spændning: 230 Volt

N

Kan klare op til 120 m3

Forhandler

Typiske spørgsmål om affugtere


Hvor skal du placere din affugter?

For at affugteren fungerer optimalt, er det vigtigt at placerer den rigtigt. Oftest er det bedst i et rum, hvor døre og vinduer er lukket, for at forhindre at fugtig luft kommer ind og bliver blandet med rummets luft, der skal tørre. Affugteren skal altid placeres mindst 1 meter fra væggen og gerne i midten af rummet. Hvis du ønsker at tørre et bestemt sted, kan du placere affugteren, så blæseren vender mod det våde og fugtige sted.

Hvad koster en affugter i strøm?

Det kommer selvfølgelig meget an på affugterens strømforbrug og rummets størrelse, men generelt produceres affugtere i dag med et lavt strømforbrug og behøver derfor ikke at koste en formue. Du kan indstille en affugter til at køre, når fugtigheden f.eks. overstiger 60%. En indbygget hygrostat (fugtmåler) registrerer luftfugtigheden i rummet, og når fugtigheden igen når 60%, stopper affugteren automatisk med at arbejde. På den måde forbruger den ikke unødvendig strøm.

Køber du en lille affugter til en kælder eller lignende, kan den koste omkring 1.000 kroner om måneden, hvis den kører hver dag. En stor affugter til større lokaler og/eller vandskader koster omkring 3.000 kroner om måneden, hvis den er i brug hver dag.

Der er et stort marked for affugtere og stor forskel på kvaliteten, hvor meget de kan håndtere, hvor stort deres energiforbrug er, og hvor de arbejder bedst. Vi har testet forskellige affugtere til dig, der har brug for en professionel affugter til industri og til dig, som har brug for en til hjemmet. På baggrund af adskillige brugeranmeldelser og professionelle vurderinger, har vi fundet frem til de to bedste affugtere på markedet i 2021, som sikrer at du får den højeste kvalitet for pengene.

Del artiklen på

pinterest facebook