Oversigt over affugtere til industri

Hos affugteren, sammenligner vi forskellige affugtere der er velegnet til industri. Så hvis du står og mangler en affugter der er velegnet til udlejning og erhversbrug så har vi her på siden samlet flere affugtere til erhvervsbrug. På denne måde kan du finde lige præcis den affugter der passer dine behov samt prissammenligne diverse forhandlere og finde den bedste pris på dit ønskede produkt.

Vis filter

Type

Mærke

Kapacitet (ltr./døgn)

Forhandler

KGK Affugter 55l

Tilbud KGK Affugter 55l

7.284 kr.

Kgk Affugter 55l Med 2 Rørafgang Og Pumpe

Kgk Affugter 55l Med 2 Rørafgang Og Pumpe

13.750 kr.

Affugter KGK 65L med Toshiba kompressor

Tilbud Pladsholder

7.498 kr.

Mere om affugtere til industri

​Ved brug af en affugter fjernes der fugt fra luften. Når fugten, der befinder sig i luften fjernes, opnås der ligevægtig luftfugtighed. En bedre luftfugtighed giver et bedre indeklima.
Forskellige erhverv og industrier kræver en bestemt luftfugtighed for at kunne operere maksimalt. Dette betyder, at det kan være vigtigt at fjerne den fugt, som befinder sig i luften med en affugter. Hvis fugtigheden er for høj, eller der kræves en specifik luftfugtighed, ville en professionel affugter til industri være den optimale løsning.

En professionel affugter er den optimale løsning, hvis man skal arbejde på større arealer, hvor der kræves en større kapacitet i affugteren. De fleste affugtere er transportable og gør transporten let og nem. Udover at have en større kapacitet, findes der flere modeller, som opfylder de forskellige arbejdsopgaver og arealer.

Industriaffugtere anvendes til udtørring af bygninger, materialer eller ved vandskader. De fleste industriaffugtere giver muligheden for at installere en afløbsslange, så vandet kan udledes direkte i afløb.

Vores filtersystem gør det muligt at navigere igennem: type, kapacitet, mærke, forhandler og pris.

Hvad er forskellen på en adsorptionsaffugter og en kondensaffugter?
Man kan dele affugtere op efter to former for processer.

Den første proces kaldes kølefladeprocessen, der kategoriserer kondensaffugtere. Her foregår affugtning ved at luften afkøles til dugpunktet ved hjælp af et køleelement i affugteren. Dette kondenserer vandet, som befinder sig i luftfugtigheden, da luften er blevet koldere, er vandindholdet blevet lavere grundet kondenseringen fra affugteren. Kondensaffugtere anvendes ved højere temperaturer.

Den anden proces kaldes adsorptionsprocessen, hvilket af navnet angiver adsorptionsaffugterne, hvor vandet i luften bliver suget igennem et sillica-gel-lag, som Optager sig vandet. Dette fjerner vandet fra luftfugtigheden, og den gøres mere tør. Dette er også en form for kondensering, men den varme fra kondenseringen frigives igen og varmer luften op, inden den sendes retur ud i rummet. Adsorption affugtere anvendes ved lavere temperaturer.

Hvad tilbyder vi industrien?
Hos affugteren.dk tilbyder vi forskellige typer af affugtere i forskellige kapacitetsstørrelser til industri brug.

De typer af affugtere vi tilbyder er:

Adsorptionsaffugtere – Affugtere som optager fugt og tørrer luftstrømmen. Dette kaldes adsorptionsprocessen. En Adsorptionsaffugter anvendes hovedsageligt på områder med lave luftfugtigheder under 6 g/kg. Udover dette er der som sådan ikke begrænsninger for, hvor en adsorptionsaffugter kan anvendes.

Kondens affugtere – Hovedopgaven for en kondensaffugter er at ramme en luftfugtighed på omkring 50% RH i klimaer med temperaturer over 15 grader celsius. Ved kondensaffugtere anvendes en ventilator som afkøler luften ved hjælp af et køleelement. Herefter sendes den tørre luft ud i rummet igen, efter luften er blevet varmet op.

Special affugtere – Affugtere med speciale i aftørring af vandskade og byggeri med mulighed for installation af op til to slanger for bedre indendørs luftfordeling og ventilation.

Priserne på affugtere til industri ligger på mellem 3.850DKK og op til 22.250DKK.

Er der behov for en mindre, mere stilren og kompakt affugter, anbefaler vi affugtere til hjemmet.

Eller tag et kig på Bedst i Test vinderne.

Er du stadig i tvivl om, hvilken affugter der er den bedste for dig?
tag vores test her!

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp til at finde en affugter der passer dine behov eller har en anden henvendelse?

Kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt

Vi svarer tilbage indenfor 24 timer

affugteren@affiliater.dk

Vi sidder klar alle hverdage

Hvor skal affugteren bruges?